Pàgines

BENVINGUTS I BENVINGUDES:

Nens i nenes (i famílies) per qualsevol dubte o tema que us preocupi o qualsevol proposta que ens vulgueu fer arribar,

no dubteu en contactar amb nosaltres a través del nostre mail de cicle:

ciclemitja@escolasantvicenc.cat

Què heu fet i que us ha agradat més...

Bona tarda,

Primer de tot, volem agrair a tots els i les alumnes que ens heu fet arribar els vostres escrits al mail perquè gràcies a això, ara podreu llegir i saber sobre què els ha agradat fer als vostres companys i companyes de cicle.


Per llegir-los, cliqueu aquí


I si encara no ho heu fet i voleu que el vostre escrit també hi sigui, doncs envieu-lo al mail de cicle i també li posarem. Endavant!
Ens agradaria que tothom s’hi veiés identificat.



També compartim amb tots i totes un vídeo que han fet alguns nens i nenes del cicle amb els seus familiars:




i un altre ENIGMA...


ENIGMA 4



LA FRUITERIA
Col·loca les fruites de la dreta en els espais buits de l'esquerra. Però, atenció, en cada fila les quatre peces de fruita han de ser diferents, i en cada columna també.



I una nova foto...

Aquí teniu una foto d’un o d’una mestra de cicle mitjà. Sabries dir qui és?





Per cert, la foto de la setmana passada...


és la Míriam.

Gràcies als participants.

Aquest DIVENDRES, 3 d'abril entreu al blog que els i les mestres de cicle mitjà tenim SORPRESA...
També us volem dir algunes recomanacions i hi trobareu els nous deures.



1 comentari:

  1. Como es un metrónomo? un metrónomo mecánico consta de una caja de madera o de plástico con una varilla metálica que lleva una pequeña pesa que puede desplazarse a lo largo de la varilla debajo tiene un péndulo cuando se sitúe cerca del péndulo la varilla va rapida y cuando se le aleja va muy lenta depende de donde se sitúe. El calentamiento global es malo?si Que es un metrónomo? es un aparato para marcar el tiempo,pulsación,o velocidad Que es un faraón? los faraones eran los reyes del antiguo Egipto el más famoso fue tutankamon al ser los más famosos querían tener las mejores tumbas i lo consiguieron. Que es la energía? Es todo aquello capaz de producir un cambio en la materia. Cuales son las principales formas de la energía?cinética,eléctrica, térmica,luminosa, química,nuclear,sonora. Que son las transferencias de energía? Transferencias o transmisión de energía suele cambiar de forma. Manal kahia el hakim

    ResponElimina