Pàgines

BENVINGUTS I BENVINGUDES:

Nens i nenes (i famílies) per qualsevol dubte o tema que us preocupi o qualsevol proposta que ens vulgueu fer arribar,

no dubteu en contactar amb nosaltres a través del nostre mail de cicle:

ciclemitja@escolasantvicenc.cat

ITINERARI A CASTELLET

El dimecres dia 24 de maig, els/les alumnes de 4t vam anar a fer un itinerari pel poble. 
Vam sortir de l'escola a tres quarts de nou i vam fer parada al teler que trobem situat al costat de la carretera, a l'entrada del poble.



Més endavant, vam parar al pont i vam veure una mica el plafó explicatiu amb els canvis que ha patit el pont al llarg dels anys.



Seguidament ens vam dirigir cap a l'empresa tèxtil especialitzada en ordir anomenada DUMATEX ORDITS situada al polígon industrial Les Vives de Sant Vicenç de Castellet. Allà, ens esperava el senyor Marcelino qui ens explicaria el funcionament de la fàbrica i resoldria tota mena de dubtes i preguntes que poguessin fer.



Però de camí, vam passar per davant de la nau de MÓN d'OCI i mentre estaven provant el canó d'escuma van oferir-nos la possibilitat d'entrar i veure tota la nau. El Marc ens va explicar tot el material que tenien, el vam poder veure de ben a prop i fins i tot vam poder pujar a les oficines. 

 

Després de la visita a Dumatex, vam reposar una mica i vam poder fer un dibuix al natural de Castellet.




I finalment, després de dinar vam pujar a Castellet, on per pega no vam poder accedir més a prop que a les portes d'entrada. Tot i que havíem fet una instància i ens van dir que ho trobaríem obert, no va poder ser així.



Així que després d'un dia ple d'emocions i d'itineraris vam retornar a l'escola.
Si voleu veure més fotos cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada