Pàgines

BENVINGUTS I BENVINGUDES:

Nens i nenes (i famílies) per qualsevol dubte o tema que us preocupi o qualsevol proposta que ens vulgueu fer arribar,

no dubteu en contactar amb nosaltres a través del nostre mail de cicle:

ciclemitja@escolasantvicenc.cat

SETMANA CULTURAL 2014: LES COSES QUE MÉS ENS HAN AGRADAT


Parlen els mestres i les mestres:

Ara que ja s'ha acabat aquesta Setmana Cultural tan intensa i fantàstica, us voldríem explicar què és el que més ens ha agradat. 

Ens ha agradat molt que els pares i les mares hagin volgut venir a l'escola i col·laborar amb nosaltres en l'organització de la Setmana, que hagin volgut compartir els seus coneixements amb tots nosaltres i ens hagin explicat tantes coses interessants. 

Ens ha agradat que la Setmana hagi servit per descobrir, experimentar, compartir, aprendre,.... I que ho hàgim pogut fer dins de les classes que veiem cada dia, però també fora d'elles. 

Ens ha agradat descobrir el talent d'alguns de vosaltres per a la pràctica dels esports que han estat presents a la Setmana. 

Ens ha agradat observar que s'han establert noves i millors relacions entre els alumnes de 3r i 4t i que ara sou més bons companys. 

Ens ha agradat veure que heu volgut ser competitius, però amb esportivitat i tolerància, perquè el més important no és guanyar, sinó passar una bona estona entre companys i gaudir. 

Ens ha agradat que tot s'hagi desenvolupat en un ambient cordial i tranquil, on tots ens hi trobàvem de gust. 

I com que ens han agradat tantes i tantes coses, estigueu segurs que el curs vinent hi tornarem, encara que a hores d'ara encara no poguem saber-ne el tema. Perquè el que més ens ha agradat de tot és veure que us ho estàveu passant molt i molt bé. 

Descanseu i recupereu forces després d'aquesta setmana tan intensa, que aviat començarem el tercer trimestre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada